Varmepumper sparer på din elregning – Lær om varmepumper her

Artikler om energi, bæredygtighed og byggeri

Varmepumper sparer på din elregning – Lær om varmepumper her

Varmepumper kan være svære at finde ud af. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man sparer på sin varmeregning. Mange mennesker prøver at spare ved at holde dørene lukkede, og holde sig varme med det man nu har. Ikke skrue så meget op, men i stedet bruge tæpper. En masse små skridt tager den generelle dansker, for at kunne spare bare en lille smule på sin regning.

 

Er der forskel på hvor man bor henne i forhold til sin elregning?

Når man bor i Danmark, så skal man faktisk bruge mere varme end andre steder. Dette er fordi, at man i Danmark oplever koldere vejr end i fx Spanien. Dette betyder at når solen ikke varmer en lige så meget op i Danmark, så skal der bruges mere energi på at varme arealerne op. Derfor er det vigtigt for den undersøgende dansker at finde ud af, hvordan man kan spare på sin varmeregning, og det er blevet undersøgt herinde. DVI har lavet nogle nye stilrene varmepumper, og med dem så kan man spare mere end 50% på varmeregningen. Det betyder, at hvis man bruger 1000 kr på sin varmeregning i dag, så kan man i stedet kun bruge 500 kr, hvis man har sådan en pumpe.

 

Modstrøm har lavet nye varmepumper, og de gør at man kan spare på varmeregningen. Dette er, fordi det er luft til vand varmepumper. Disse typer af varmepumper gør, at man kan få en billig, energibesparende, og effektiv varmepumpe. Det den er bygget, er et formål om at sænke ens varmeregning .Derudover så er det muligt, at man hos f.eks. modstrøm kan få et tilskud til varmepumpen, så man kan få den løsning endnu billigere. Det kræver dog, at man udskifter sit elvarmen, gasfyr, eller oliefyr. Læs mere om varmepumper her.

 

Skal man selv montere sin varmepumpe?

Det kræver heller ikke at man har forstand på hvordan en varmepumpe er opbygget. Dette er fordi, at de fleste steder man kan få en varmepumpe, så får man den sat op af udbyderen. Det er inkluderet en gennemførelse af alle installationer, og i det tilfælde at det går galt, og noget går i stykker, eller der på anden vis sker bøvl i processen, så tilbyder nogle som f.eks. Modstrøm at tage ansvaret for opsætningen af varmepumpen, og installationsprocessen.

 

Især i Danmark som er et koldt land i forhold til mange af de lande sydpå, så er det en god ide at investere sin tid i at finde den bedste løsning til at holde huset varmt. Derfor har vi lavet denne artikel, for at gøre den danske befolkning klogere på det. Luft til vand varmepumper er en god løsning.